Projectmanagement

Maatwerk, expertise en ruim 35 jaar ervaring als het gaat om projectmanagement. Gevaert Vastgoedbeheer verzorgt ook voor gebouwen buiten haar eigen vastgoedportefeuille de begeleiding van onderhoudswerkzaamheden.

Voor het mooi en bewoonbaar houden van een gebouw is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Gevaert Vastgoedbeheer helpt u graag bij het opstellen van een goed advies- of meerjarenonderhoudsplan, het bewaken van de kosten, een goede werkvoorbereiding en feilloze uitvoering. Vanaf het aanvragen van de offerten tot en met de oplevering van de werkzaamheden kunnen onze bouwkundigen het onderhoudsproject begeleiden. Daarbij staat u als eigenaar en gebruiker van het pand centraal.

Als het gaat om projectmanagement, dan bent u als particuliere -, institutionele belegger,  woningbouwcorporatie of Vereniging van Eigenaren aan het juiste adres bij Gevaert Vastgoedbeheer: wij verzorgen op deskundige wijze het beheer van uw winkels, kantoren en woningen in Midden Nederland. Het administratief, facilitair, commercieel en technisch management van uw onroerend goed is bij ons in veilige handen.

Dankzij de ruime expertise waarover Gevaert Vastgoedbeheer beschikt, bent u verzekerd van deskundig beheer van uw belegging. Bovendien kunnen wij door de veelzijdigheid en klantgerichtheid van onze organisatie maatwerk bieden aan onze opdrachtgevers. Pluspunt is dat, door het samenvoegen van onze krachten als het gaat om beheer en makelaardij, Gevaert Vastgoedbeheer een compleet pakket kan aanbieden aan opdrachtgevers. Bekijk ons volledig pakket van diensten als het gaat om projectmanagement.

Mocht u meer over onze dienstverlening op dit gebied willen weten, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.