Vastgoedbeheer

Gevaert Vastgoedbeheer is ontstaan vanuit de organisatie van Gevaert Makelaars. Vanuit de vestiging in Nieuwegein verzorgt Gevaert Vastgoedbeheer al ruim 35 jaar het property management van vastgoed. Dit doen wij zowel voor institutionele als particuliere beleggers. Door het bundelen van de verworven kennis op het gebied van beheer en makelaardij, kunnen wij u als opdrachtgever op verschillende vlakken ondersteunen. Deze brede ervaring kan worden ingezet om bijvoorbeeld mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, het adviseren over marktprijzen of het verhuren van het vastgoed nadat het project is opgeleverd.

Gevaert beschikt over een ruime portefeuille van huurwoningen, winkels, kantoren en gemengde complexen. Deze zijn voor het grootste deel gelegen in het midden van Nederland. Onze opdrachtgevers kennen Gevaert Vastgoedbeheer als een proactieve en betrouwbare partner. De vakkennis die Gevaert in huis heeft op het gebied van vastgoed, de koop- en de huurmarkt, gebruiken wij graag om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn. Dit kan zijn op het commerciële vlak, technisch, administratief of voor het facilitair management van uw onroerend goed. Het uitgangspunt is altijd om de juiste balans te vinden tussen de wensen van u en van uw huurders. Het is hierbij niet van belang of het gaat om een grote of kleine vastgoedportefeuille, Gevaert zet zich altijd voor de volle 100% in.

Wilt u meer informatie? Wij informeren u graag over onze mogelijke diensten in een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen.