Werkwijze

Bij Gevaert Vastgoedbeheer hanteren we een efficiënte werkwijze bij het zoeken naar potentiële huurkandidaten voor uw onroerend goed. Ons gespecialiseerde verhuurteam werkt dagelijks aan promotie van woningen, kantoorpanden of winkels van zowel particuliere als institutionele beleggers. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van beheer en makelaardij te bundelen, bereiken wij de door u gewenste potentiële huurkandidaten.

Gevaert Vastgoedbeheer controleert deze potentiële huurkandidaten uitgebreid aan de hand van inkomensgegevens, werkgeversverklaring, kredietwaardigheid een eventueel aanvullende criteria die u als opdrachtgever bij ons aangeeft. Daarnaast kunnen wij u administratieve en juridische handelingen, zoals het tekenen van contracten en het incasseren van de huur, uit handen nemen.

Afhankelijk van de diensten die u van ons wenst af te nemen, kunnen wij u met onze werkwijze tevens ondersteunen en begeleiden op commercieel, technisch en facilitair gebied, met als richtlijn een juiste balans tussen de wensen van huurder en verhuurder. Door onze veelzijdige en efficiënte werkwijze kunnen wij u advies en hulp op maat bieden, van sleuteluitgifte tot planmatig onderhoud.

Wij houden van korte communicatielijnen, en kunnen snel en adequaat inspelen op ontwikkelingen rondom het vastgoed en de vastgoedmarkt.

Met Gevaert Vastgoedbeheer verzekert u zich van een doeltreffende werkwijze voor wat betreft deskundig en efficiënt beheer van uw onroerend goed. Neem voor aanvullende informatie over ons uitgebreide dienstenpakket gerust vrijblijvend contact met ons op!