Verhuur

Gevaert is al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner op het gebied van het verhuren van woningen voor particulieren en (institutionele) beleggers. Zij nemen voor u op een deskundige wijze de zorg van de verhuur geheel of gedeeltelijk uit handen. Dit kan zowel op het gebied van bestaande woningen als voor nieuwbouwwoningen in de provincie Utrecht. Het enthousiaste en ervaren verhuurteam is dagelijks op zoek naar geschikte potentiële huurkandidaten. Voor beleggers is Gevaert een professionele partij met uitstekend track record op het gebied van de verhuur in de regio Utrecht. Ook voor de Verenigingen van Eigenaren kunnen zij een doeltreffende partner zijn.

Voor opdrachtgevers van nieuwbouwprojecten kan Gevaert Vastgoedbeheer vanaf de basis een positieve bijdrage leveren. Dit kan uiteenlopen van advisering over de marktprijzen tot aan het verhuren of beheren na oplevering van het project. Inmiddels worden op dit moment ruim 2000 woningen voor diverse opdrachtgevers op een vakkundige wijze verhuurd door Gevaert Vastgoedbeheer.

Zoekt u ook een betrouwbare partner voor de verhuur of beheer van uw vastgoed? Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Velen tevreden opdrachtgevers gingen u voor. Zoekt U een huurwoning of bedrijfslocatie? Ook dan bent u bij Gevaert Vastgoedbeheer aan het juiste adres.