Beleggers

Voor professionele beleggers kan het prettig zijn om een partner te hebben die meedenkt over alle facetten die met de verhuur van vastgoed te maken hebben. Gevaert Vastgoedbeheer heeft door de jaren heen een ruime ervaring op het gebied van zowel het beheer van vastgoedprojecten als de makelaardij.
Door onze krachten in deze specifieke expertises te bundelen, is Gevaert Vastgoedbeheer in staat om beleggers een compleet pakket te bieden, dat haarfijn aansluit bij uw specifieke wensen. Of u nu een sparringpartner zoekt die mee wil denken in de ontwikkelfase van nieuwbouwprojecten, of duidelijkheid wilt over realistische marktprijzen, beheerskosten en rendementen, Gevaert Vastgoedbeheer staat u graag bij om tot een weloverwogen keuze te komen.
Naast dit adviestraject is Gevaert Vastgoedbeheer ook uw full-service partner als het gaat om het beheer van uw beleggingsobject, zodat uw investering zorgeloos kan renderen. Onze medewerkers gaan verder dan alleen de commerciële exploitatie van uw object, maar staan beleggers ook bij als het gaat om bouwkundige adviezen. Maak snel een afspraak om nader kennis te maken.