VvE Beheer

Veilig en comfortabel wonen zijn belangrijke waarden voor iedere woningbezitter. Een goed functionerende Vereniging van Eigenaren is één van de vereisten om dit te kunnen realiseren en de waarde van het vastgoed in stand te houden. Natuurlijk is het nog mooier als de waarde van de panden kan worden verhoogd. Gevaert heeft een uitgebreide kennis op het gebied van beheer en makelaardij en juist deze jarenlange ervaring stelt Gevaert VvE Beheer in staat om een breed pakket van diensten aan te kunnen bieden. Deze diensten kunnen volledig op de wensen van uw VvE worden afgestemd.

Naast het voeren van de administratie, jaarrekeningen opstellen, sluitende begrotingen maken en de incasso van de servicekosten kan Gevaert nog meer voor uw VvE betekenen. Wij zien ons graag als partner voor het bestuur. Diensten op het organisatorische vlak en een adviserende rol zijn voor Gevaert VvE Beheer geen enkel probleem. Doordat wij een brede technische kennis in huis hebben, kunnen wij ook meerjarenplannen opstellen, offertevergelijkingen maken en het groot onderhoud begeleiden. Samen met Gevaert kan uw Vereniging van Eigenaren een optimaal onderhoud voor uw appartementengebouw realiseren.

Ter ondersteuning van onze dienstverlening maken wij gebruik van Twinq, een professioneel softwarepakket voor VvE beheer. Dit biedt uw VvE grote voordelen, zoals direct inzicht in de administratie en voortgang van bijvoorbeeld klachtafhandeling.

Wilt u weten wat Gevaert VvE Beheer voor uw Vereniging van Eigenaren kan betekenen? Vraagt u eens vrijblijvend een gesprek of offerte aan.

Beschikbare downloads